July 20, 2008 | Posted in:Linux |

Program andLinux kao što sam već spominjao na ovome blogu služi za jednostavno upoznavanje sa Linuxom. Nema potreba za nekom komplikovanom procedurom, jer se instalira kao i bilo koji drugi program. Da bi olakšao početak rada sa programom napravio sam tutorial kako da se instalira andLinux. Posebno sam objasnio svaki korak u toku instalacije i to možete da pogledate. Da bi ste preuzeli instalacioni fajl posetite matični sajt na adresi www.andlinux.org. Program je besplatan za korišćenje.

Instalacija programa andLinux

Preporuka svakako da se proba ovaj program, pre nego se odlučite da instalirate neku Linux distribuciju.

2 Comments

  1. snupis
    July 26, 2008

    Sve sam odradio kao što je i u tvome uputstvu, ali neće da se pokrene. Kada startujem neki program iz menija andLinux programa, on se kao startuje i bez obzira koliko dugo čekam nedesi se ništa.

  2. stolar
    July 26, 2008

    Sasvim sam siguran da ti problem oko toga stvara firewall. Pogledaj da se nije sam uključio onaj od Windowsa i verovatno ćeš ga morati isključiti. Ako imaš instaliran neki eksterni firewall to će biti malo više posla. Ali sve zavisi koji je model u pitanju.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.