July 21, 2008 | Posted in:Video igre |

osveta besnog pileta

Osveta besnog pileta je igrica o kojoj se dosta govorilo u poslednje vreme. Igrica je na fazon Space invadorsa, što će reći da vi rukovodite super herojem koji se nalazi pri dnu ekrana i pokrećete ga levo – desno konstatno pucajući sa ciljem da uništite neprijatelje koji dolaze odozgo. Spomenuti heroj je u ovoj video igri je simpatična kokoška. Prilikom uništavanja neprijatelja potrebno je sakupljati novčiće koji se pojavljuju kada uništite jednog od goblina koji dolazi sa ciljem da vas uništi. Kada sakupite izvestan broj novčića dobijate dodatno oružije ili se pojavljuje neki drugi dodatni bonus.

Osveta besnog pileta ima nekoliko situacija koje vam mogu zakomplikovati igranje ako na njih ne obraćate pažnju. Međutim, samo malo pažnje ako obratite, život će biti zakomplikovan goblinima. Igrica je brza i pregledna, što mi se veoma svidelo. Ali jedan nedostatak mi veoma smeta kod ovakih igara, koji se konstatno ponavlja, a to je da se ne može sačuvati pozicija do koje ste došli u video igri pa da kasnije nastavite. Ali ipak preporuka da, ako možete probate video igru Osveta besnoga pileta, nije loša da se malo opustite i zabavite na kompjuteru.

4 Comments

 1. msajonac
  July 30, 2008

  zdravo.

 2. pixma1600
  January 15, 2009

  extra

 3. kaew
  May 10, 2010

  igra je ok

 4. nikol
  January 17, 2011

  ej momci zna li iko gdje mogu preuzeti ovu igru

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.