July 25, 2008 | Posted in:Trenutna dešavanja na Internetu |

Ovako se zove dokument koji izaziva sasvim opravdan revolt korisnika Interneta u ovoj našoj Srbiji. RATEL je nekako se umešao i u nadzor korisnika Interneta, jer to je sumljiva grupacija koja se previše informiše. Sastavili su jedan zanimljiv dokument koji trenutno dok ja pišem ovaj post nije više dostupan za javnost, jer su videli šta su uradili pa su ga sklonili. Na ES je pokrenuta tema gde se ljudi izjašnjavaju o dotičnom dokumetu. Sa obzirom na to ko je učestvovao u pisanju takve izuzetno dvosmislene i proizvoljne dokumentacije, ima dosta i čuđenja pošto se takve stvari nisu očekivale od nekih ljudi.

Nažalost ovakvih dokumenata će biti još u budućnosti i sasvim je jasno da državni aparat želi da sebi obezbedi slobodne ruke da bi mogli da udaraju kada se situacija zakuva, A zakuvaće se sasvim sigurno, jer slede reforme javnoga sektora, ako se želi ojačati ekonomija. Sa jedne strane će biti državni službenici koji će na sve načine se truditi da još više prošire svoja ovlašćenjai beneficije, a sa druge strane će se nalaziti narod koji želi samo malo bolji standard.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.