July 26, 2008 | Posted in:Firefox |

Facebook se bez sumnje nametnuo kao nešto što svi poseduju. Bez obzira na ružnjikav izgled veliki broj opcija i pre svega jednostavnost korišćenja održavaju Facebook na samom vrhu popularnih sajtova. Za to postoji mnoštvo razloga, ja ću sada navesti smo one koji su meni bitni, a to je da moj profil mogu da pregledaju samo moji prijatelji koje sam ja pre toga odobrio i to što poseduje funkcije koje meni trebaju da bih bio u kontaktu sa ljudima. A to su IM, sistem privatnih poruka, sistem javnih poruka koje se mogu komentarisati, galerija. Međutim ako nekom to nije nekome dovoljno postoji preko 5 000 dodataka za Facebook.

Facebook toolbar

Međutim to sve ima smisla samo dok je otvoren tab na kojem ste ulogovani na Facebook, ako ga ugastite više niste na vezi. Malo sam potražio i među dodatcima za Firefox sam našao Facebook toolbar. Posle instalacije i restartovanja Firefoxa pojavio se i taj toolbar. Ulogovao sam se i odabrao opciju da se automatski ulogujem svaki put kada upalim Firefox. Sam Facebook toolbar nije prenatrpan ikonicama, nego se one samo pojavljuju kada ima neka novost na Faceboku, ali se i to može još dodatno podešavati.

Oni koji koriste Linux neka pogledaju sledeći post na blog.omnux.com

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.