September 8, 2008 | Posted in:Video igre |

Astro Avenger 2 je akciona video igra, kakvih ima more na Internetu. U glavnoj ulozi je svemirki brodić kojim vi upravljate uz pomoć tastature. Sve je to već viđeno, ali sam ipak odlučio da je isprobam. I moram reći da sam oduševljen. Igrica je jednostavna i intuitivna, sve je logički složeno. Nema bespotrebnog lutanja u potrazi za komandama. A oružije je tek super, ima pet vrsta pucaljki i pet vrsta bombi koje se detoniraju malo dalje od broda. I svaka je vrste toliko različita da je to neverovatno. Neprijatelji koje treba uništiti su tek posebna priča, ima ih preko 25 različitih vrsta. Naravno tu su još i štitovi za brod razni, kao i bonusi koji se mogu skupljati usput. Takođe dobijate bodove, sa kojima posle možete da vršite popravke broda ili nadogradnje oružija.

Kaad se pročita opis koji sam napisao gore, moglo bi se pomisliti da je to igra kao neka od onih koje ste probali do sada. Međutim ima jedan bitan detalj, za mene najbitniji a to je da se mogu snimiti pozicije i sledeći put odatle nastaviti. Takođe bi preporučio da se kao nivo težine odabere srednji, jer će vam biti zanimljivije. Važna je napomena da igra Astro Avenger 2 nije besplatna, nego se plaća. A ovo što sam ja igrao i što preporučujem je demo. Bez obzira što je demo, Astro Avenger 2 je video igra zanimljivija od mnogih koje se plaćaju u startu, a taj njen demo traje duže takođe od nekih koje se plaćaju.

1 Comment

  1. slobodan predojevic
    February 12, 2009

    dobra igrica

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.