September 12, 2008 | Posted in:O blogu |

Iako imam plugin koji bi trebao da odradi automatsko instaliranje najnovije verzije WordPressa, ovaj put je zakazao iz meni nepoznatoga razloga. Nisam se previše udubljivao u traženje razloga zašto plugin neradi, već sam rešio da to odradim ručno. Na svu sreću upgrade Word pressa na najnoviju verziju je jednostavan postupak, koji se sastoji iz nekoliko koraka. Naravno postoji jako precizno uputstvo sa konkretnim opisima za svaki korak koji se treba odraditi prilikom updejtovanja WordPressa na najnoviju vrziju. Takođe ima i uputstvo kako se može napraviti rezervna kopija baze podataka, što je inače i prvi i najvažniji korak prilikom rada.

Kako prebaciti WordPress na noviju verziju – korisni linkovi

Pošto se na sve strane piše o opasnostima koje prete na Internetu od rušenja sajtova, svakako vam mogu preporučiti da je najbolje da vam se sajt vrti na poslednjoj verziji. Na taj način značajno smanjujete mogućnost da vam se desi problem, na čije rešavanje bi ste morali da potrošite previše vremena.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.