August 3, 2008 | Posted in:O blogu |

Danas sam uklonio stranicu sa sajta na kojoj sam bio zapisao brojeve servera za igranje igre CoD 2. Jednostavno tu igru nemam trenutno instaliranu na kompjuteru i ne mogu da pratim koji su serveri trenutno aktueleni, pošto se to praktično menja svaki dan. Serveri za mrežno igranje video igara su veoma popularni na netu i mene čudi da neki od igrača ne pokrenu svoje blogove na kojima bi iznosili svoja iskustva. Koliko čujem od prijatelja trenutno je broj jedan igra CoD 4, za koju vlada veliko interesovanje.
Svako ko je probao da igra igrice preko Interneta zna da da je to mnogo bolji osećaj nego prelaženje misija. Jednostavno na Internetu se igra sa drugim igračima, a svi znamo da se ljudi ponašaju nepredvidljivo.
Kada budem ponovo nešto igrao preko Interneta, kreiraću jednu kategoriju na blogu, pa ću postove o iskustvima u tom igranju da slažem u nju. Takvih informacija jednostavno nikada dosta.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.