April 14, 2010 | Posted in:Na Internetu ima |

Na Internetu se pojavio i jedan sajt koji za cilj ima da potrošači između sebe razmene iskustva i upozore jedni druge na moguće i uobičajne prevare prodavaca.

Nisamovca.com je sajt na koji sam naišao nedavno i svidela mi se ideja po kojoj je osmišljen sajt. Možda će se pojaviti i kompanije koje su prozvane na sajtu, a koje će želeti da se vest o lošoj uslugi istih ukloni sa Interneta. Tu će naravno da se primeni poznati scenario pretnji tužbama, ali poznato je da dok se ne pokaže zvanično rešenje suda nema uklanjanja informacije, a do tada šteta bude već napravljena.

Ali je sasvim sigurno da će tu biti i normalnih kompanija i firmi, koje će se potruditi kada se pojavi loše vest na njihov račun da koriguju svoje ponašanje na tržištu. Ljubaznost  malo košta, ali mnogo vredi. Na sajtu ima i zvaničan deo na kojem se omogućava firmama da dejstvuju u zaštiti svojih interesa, a u slučaju lažnih optužbi.

Na samom sajtu Nisamovca.com se može dosta toga pročitati, ima tu raznih pritužbi i na račun raznih kompanija. Ukoliko ste i sami bili u situaciji da se osećate poniženo zbog lopovluka prodavaca ili zbog njihovog bezobraznog ponašanja, na sajtu možete ostaviti svoje iskustvo. I na taj način skrenuti pažnju, ostalim kupcima šta ih očekuje.

Podelite tekst sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.