April 14, 2010 | Posted in:Na Internetu ima |

Na Internetu se pojavio i jedan sajt koji za cilj ima da potrošači između sebe razmene iskustva i upozore jedni druge na moguće i uobičajne prevare prodavaca.

Nisamovca.com je sajt na koji sam naišao nedavno i svidela mi se ideja po kojoj je osmišljen sajt. Možda će se pojaviti i kompanije koje su prozvane na sajtu, a koje će želeti da se vest o lošoj uslugi istih ukloni sa Interneta. Tu će naravno da se primeni poznati scenario pretnji tužbama, ali poznato je da dok se ne pokaže zvanično rešenje suda nema uklanjanja informacije, a do tada šteta bude već napravljena.

Ali je sasvim sigurno da će tu biti i normalnih kompanija i firmi, koje će se potruditi kada se pojavi loše vest na njihov račun da koriguju svoje ponašanje na tržištu. Ljubaznost  malo košta, ali mnogo vredi. Na sajtu ima i zvaničan deo na kojem se omogućava firmama da dejstvuju u zaštiti svojih interesa, a u slučaju lažnih optužbi.

Na samom sajtu Nisamovca.com se može dosta toga pročitati, ima tu raznih pritužbi i na račun raznih kompanija. Ukoliko ste i sami bili u situaciji da se osećate poniženo zbog lopovluka prodavaca ili zbog njihovog bezobraznog ponašanja, na sajtu možete ostaviti svoje iskustvo. I na taj način skrenuti pažnju, ostalim kupcima šta ih očekuje.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.