April 16, 2009 | Posted in:Na Internetu ima |

Gledajući sajt Planeta Srbija, naišao sam na veoma zanimljiv post. Pošto je na ovim prostorima normalno da se preuzimaju tuđe stvari i potom koriste za svoje potrebe, a što je realno krađa, desi se i da veliki sistemi počnu da pruzimaju na taj princip vesti i slike. Pa je tako RTS uzeo sliku koju je na svoj blog postavio Aleksandar, a u sklopu svoga teksta Operacija: biometrijski pasoš – akomplišed!.

Čitav razvoj toga zanimljivoga čina, na žalost uobičajnog ovde možete da pročitate u tekstu I bogati kradu. Ako znamo koliko u RTS-u ima zaposlenih moglo bi nas začuditi da ne mogu da nađu nekoga ko se razume u Internet da im odradi posao. Međutim ne treba smetnuti sa uma da taj isti RTS, spada u deo koji se polularno naziva državne jasle. On ne može propasti pošto je država vlasnik, a da bi se tamo zaposlili, treba pre svega biti IN po političkom pitanju ili posedovati rodbinske veze.

Ima naravno ne malo i onih koji su profesionalci u RTS-u, ljudi koji imaju iskustva i koji znaju da rade posao. I takvih ima priličan broj, ali su verovatno ćušnuti u stranu, da bi se istakli podobni.

Sve u svemu jedna velika sramota, bar po mom mišljenju.

Podelite tekst sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.