April 16, 2009 | Posted in:Na Internetu ima |

Gledajući sajt Planeta Srbija, naišao sam na veoma zanimljiv post. Pošto je na ovim prostorima normalno da se preuzimaju tuđe stvari i potom koriste za svoje potrebe, a što je realno krađa, desi se i da veliki sistemi počnu da pruzimaju na taj princip vesti i slike. Pa je tako RTS uzeo sliku koju je na svoj blog postavio Aleksandar, a u sklopu svoga teksta Operacija: biometrijski pasoš – akomplišed!.

Čitav razvoj toga zanimljivoga čina, na žalost uobičajnog ovde možete da pročitate u tekstu I bogati kradu. Ako znamo koliko u RTS-u ima zaposlenih moglo bi nas začuditi da ne mogu da nađu nekoga ko se razume u Internet da im odradi posao. Međutim ne treba smetnuti sa uma da taj isti RTS, spada u deo koji se polularno naziva državne jasle. On ne može propasti pošto je država vlasnik, a da bi se tamo zaposlili, treba pre svega biti IN po političkom pitanju ili posedovati rodbinske veze.

Ima naravno ne malo i onih koji su profesionalci u RTS-u, ljudi koji imaju iskustva i koji znaju da rade posao. I takvih ima priličan broj, ali su verovatno ćušnuti u stranu, da bi se istakli podobni.

Sve u svemu jedna velika sramota, bar po mom mišljenju.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.