November 7, 2008 | Posted in:Besplatni programi |

Core FTP je besplatan program, koji je i izuzetno funkcionalan. Mada dosta korisnika se služi sa Total Commanderom, ipak je Core FTP bolji kada je u pitanju FTP konekcija. Ja sam isto jako dugo koristio Total Commander, i u početku je bio jako dobar. Ali su tada sajtovi koje sam prebacivao na net bili mali, dok je sada situacija znatno drugačija. Total Commander nažalost nema mogućnost da nastavi prekinut transfer podataka, dok Core FTP pamti gde je stao i tu nastavlja.

Core FTP ima sve standardne funkcije koje se očekuju od FTP klijenta. Korisnički interfejs ima mogućnost da se prilično prilagodi svakome korisniku, što je još jedan bitan plus za ovaj program. Kada se prvi put startuje u prozoru dominiraju dva panela za manipulaciju podacima, kao što je inače slučaj kod većine FTP klijenata. Postoje dve verzije programa od kojih je jedna besplatna, dok se druga plaća. Besplatna vrezija ne sadrži neki problematičan kod ili ne izbacuje dosadna obaveštenja koja nude da se program registruje. Pro verzija programa Core FTP se takođe može skinuti i koristiti jedan probni period. To je dovoljno da se upoznate sa proširenim mogućnostima i da donesete odluku o eventualnoj kupovini programa.

Rad sa Core FTP programom ipak zahteva izvesno vreme da se korisnik navikne, ali kada se stekne malo rutine rad postaje mnogostruko efikasniji nego sa bilo kojim drugim programom koji sam do sada imao prilike da isprobam.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.