November 12, 2008 | Posted in:Video igre |

Dungeon runners je nešto što me je zaokupilo u poslednjih nekoliko dana. Zapravo u posljenje dve nedelje. U pitanju je masovni multiplejer, koji je nesumljivo nastao po uzoru na WOW. Dungeon runners se skida sa njihovog sajta i ima veličini malo preko 500 Mb, što ne pretstavlja neki problem za skinuti. Igrica je besplatna, a ko želi može da plati članarinu i time dobije nekoliko pogodnosti. Ako ne platite članarinu u toku igre vam stoji baner pri vrhu, kao i što postoje izvesna ograničenja pri kupovini opreme i oružija.

Dungeon runners je epska fantastika, gde vodite jednog viteza kroz različite nivoe i borite se protiv velikog broja neprijatelja. Neprijatelji su zasnovani uglavnom na mitološkim bićima i kako vi napredujete tako se pojavljuju protivnici na višim nivoima. Kada kreirate svoj nalog, možete odmah da počnete igrati. U početku ste slabo naoružani, ali tokom misija nailazite na delove opreme ili opremu zarobljavate od neprijatelja. Kako napredujete dobija se sve kvalitetnija oprema. Takođe se sakuplja i novac, za koji možete na izvesnim pozicijama da kupujete opremu ili da prodajete ono što ste do tada sakupili. U gradovima dobijate izvesne zadatke (eliminisati izvestan broj neprijatelja ili sakupiti izvesne relikvije) i po izvršenju tih zadataka se dobija novac. Na ovaj način igrica nije jednostavno srljanje kroz nivoe, nego zahteva i da se rešavaju izvesni zadatci.

Dungeon runners ima još mnogo opcija, od čega bih izdvojio za sada samo mogućnost da se pridružite nekoj grupi i da se organizovano krene kroz igru. Mnogo je zanimljivije i totalno se dobija drugačiji utisak igre. Sve kada se sabere i kada se još doda da se snimljena pozicija čuva na serveru, a ne na mom kompjuteru je sasvim dovoljno da znam da sam našao igru koju ću igrati jako dugo vremena.

Podelite tekst sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

1 Comment

  1. assassf
    January 9, 2009

    hvala

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.