November 12, 2008 | Posted in:Video igre |

Dungeon runners je nešto što me je zaokupilo u poslednjih nekoliko dana. Zapravo u posljenje dve nedelje. U pitanju je masovni multiplejer, koji je nesumljivo nastao po uzoru na WOW. Dungeon runners se skida sa njihovog sajta i ima veličini malo preko 500 Mb, što ne pretstavlja neki problem za skinuti. Igrica je besplatna, a ko želi može da plati članarinu i time dobije nekoliko pogodnosti. Ako ne platite članarinu u toku igre vam stoji baner pri vrhu, kao i što postoje izvesna ograničenja pri kupovini opreme i oružija.

Dungeon runners je epska fantastika, gde vodite jednog viteza kroz različite nivoe i borite se protiv velikog broja neprijatelja. Neprijatelji su zasnovani uglavnom na mitološkim bićima i kako vi napredujete tako se pojavljuju protivnici na višim nivoima. Kada kreirate svoj nalog, možete odmah da počnete igrati. U početku ste slabo naoružani, ali tokom misija nailazite na delove opreme ili opremu zarobljavate od neprijatelja. Kako napredujete dobija se sve kvalitetnija oprema. Takođe se sakuplja i novac, za koji možete na izvesnim pozicijama da kupujete opremu ili da prodajete ono što ste do tada sakupili. U gradovima dobijate izvesne zadatke (eliminisati izvestan broj neprijatelja ili sakupiti izvesne relikvije) i po izvršenju tih zadataka se dobija novac. Na ovaj način igrica nije jednostavno srljanje kroz nivoe, nego zahteva i da se rešavaju izvesni zadatci.

Dungeon runners ima još mnogo opcija, od čega bih izdvojio za sada samo mogućnost da se pridružite nekoj grupi i da se organizovano krene kroz igru. Mnogo je zanimljivije i totalno se dobija drugačiji utisak igre. Sve kada se sabere i kada se još doda da se snimljena pozicija čuva na serveru, a ne na mom kompjuteru je sasvim dovoljno da znam da sam našao igru koju ću igrati jako dugo vremena.

1 Comment

  1. assassf
    January 9, 2009

    hvala

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.