November 2, 2008 | Posted in:Video igre |

Deluxe Snake je ovonedeljna preporuka, da se imate sa čime zabaviti. Verovatno ste imali svi priliku da igrate igricu gde navodite virtuelnu zmiju, koja se kaonstatno uvećava i pokušate da je održite u životu što je duže moguće. Ovo je jedna od takvih igara, jedna u moru sičnih. Međutim ova se izdvaja, pre svega jednstavnošću. Deluxe Snake je besplatna igra, tako da je to još jedan plus, ali nikako ključni. Na internetu se može bar skinuti jako mnogo besplatnih video igara, međutim teško je naći neku koja bi nam bar na nekoliko dana zadržala pažnju.

Sa ovom video igricom možete da se takmičite sa prijateljima ko će napraviti bolji rezultat. Apsolutno ne nametljiva i krajnje jednostavna, zato vam je i preporučujem. Za nju sam saznao na blogu exdizajn, gde možete naći još zanimljivih tekstova.

Za korisnike koji traže malo zahtevnije igre ću uskoro predstaviti jednu sa kojom se trenutno zanimam. Ali želim je prvo malo bolje testirati, pre nego dam neki svoj sud o njoj.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.