October 5, 2009 | Posted in:Aktivizam |

Blog action day 2009 je akcija kad će se na velikom broju blogova pojaviti tekstovi na temu klimatskih promena. Ovaj datum je inače stalan, samo se menjaju teme na koje se pišu tekstovi.

Ovo je inače prvi put da ću učestvovati u ovom događaju, ali je sigurno da ću učešće ponoviti u godinama koje slede. Izazov je svakako velik jer je u pitanju globalni projekat. Malo će mi teže biti da uklopim klimatske promene u koncepciju bloga, ali ima još nekoliko dana do toga pa ću i to nekako da osmislim.

Koristi naravno neće biti neke velike od tog mog angažovanja, pošto se oni koji su glavni i odgovorni za klimatske promene neće mnogo opteretiti sa mojim tekstom. Ali je za mene dovoljna korist to što ću učetvovati u tako velikom projektu i tom prilikom imati priliku da to sve gledam iz ugla učesnika, a ne kao do sada samo iz ugla čitaoca.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.