March 6, 2008 | Posted in:Video igre |

Ovo je program koji se mora spomenuti u sekciji o video igrama. U pitanju je online skener gejmerskih servera, sa kojih u realnom vremenu prikuplja veliki broj korisnih informacija. The All-Seeing Eye je produkt kompanije Yahoo, koji je zapušten od njihove strane iako ga konstantno u svakom trenutku koristi preko milion korisnika.

Program ima sve najvažni što bi moglo zatrebati prosečnom igraču video igrica. Posebno bih izdvojio mogućnost dodavanja drugih igrača u listu prijatelja, pa se može pratiti dali je neko od njih na vezi i na kom se serveru nalazi. Podržan je jako veliki broj multiplayer servera, za veliki broj video igara. The All-Seeing Eye je besplatan program, pa preporučujem da ga što pre počnete koristiti.

Svideće vam se njegova jednostavnost i funkcionalnost. U tom rangu se nalazi još i XFire, ali ga ja nisam koristio jer pored Svevidećeg oka zaista nema potreba za dodatnim eksperimentisanjem. Ako igrate često video igre na Internetu, lako ćete se navići na ovaj koristan besplatni program.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.