May 3, 2010 | Posted in:Video igre |

Travian je veoma zabavan, ali pod uslovom da se uspete organizovati tako da se nađete u dobrome savezu. Ukoliko vam to ne pođe za rukom, onda može da bude problematično, čak i smarajuće.

Ali biti član nekog saveza podrazumeva da se treba angažovati u zajedničkim akcijama. Kako vreme na serveru odmiče, igrači postaju sve jači i moćniji. A to sve ima za rezultat da su i akcije napada sve kompleksnije. Da bi se to uspešno organizovalo, potrebno je koristiti se servisima kao što je Travel time calculator for Travian. Ovakvih servisa ima više na Internetu.

Zbog različite brzine kretanja različitih jedinica, plus različita udaljenost sela koja pokreću akciju, neophodno je uskladiti dolazak. Da se ne desi da jedinice do cilja stiđu u malim vremenskim razmacima i budu uništene od strane odbrane.

Kao što sam rekao, kako je vreme odmicalo, i moje jedinice su porasle na nalogu i kada je stigao zahtev za pomoć ja sam poslao deo jedinica. Zbog mog neznanja, gubici su bili 100% pojačanja koje sam poslao. Sreća je da se moje selo nalazi izolovano, malo van sektora i samim time van žarišta sukoba. Tako da sam stigao da izgradim ponovo jedinice na željenu veličinu, a za to vreme nijedanput nisam bio napadnut. Da sam bio napadnud, usledilo bi farmanje sela, i oporovak bi bio mnogo duži. Zato sada pažljivo računam kada šaljem pojačanje u Travianu.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.