August 17, 2008 | Posted in:Video igre |

besplatna video igrica

Icytower je igrica koju svakako treba spomenuti, kada se povede razgovor o načinima za ubijanje vremena. U pitanju je jedan simpatičan lik koji se penje preko nekih nivoa između dva zida (kao što se vidi i na slici). Naravno postoji jedan ograničavajući faktor, a to je vreme. Naime ono u igrici Icy tower se u pravilnim razmacima ubrzava. A nivoi po kojima se naš glavni junak penje postaju sve više komplikovani i sve klizaviji.

Ova igrica je idealna da se takmičite sa društvom, ko će napraviti što veći rezultat, a postoje i na Internetu tabele sa rezultatima video igre Icy tower. Međutim i sama namera da se priđe tim rezultatima koji su na internetu prikazani zahteva po mome mišljenu previše vremena i truda. I igranje ove igrice u slučaju jurenja za tim rezultatima prestaje da bude zabava.

8 Comments

 1. Urška Žižek
  September 6, 2008

  ta igre je cool

 2. novii
  September 7, 2008

  Da, takođe od ostalih sličnih igara koje su jednostavne, ova ne dosadi tako brzo

 3. Teodora
  March 17, 2009

  xaxaxa wastra igrica
  najbolja na svetu…ko je voli neka pise na jova_lb[at]hotmail.com…aj cujemo se ljudi caos

 4. katarina
  April 20, 2009

  super

 5. stefan
  September 17, 2009

  kull igra

 6. d5wu
  February 6, 2010

  kako da nadje te tabele pliz odgovorite

 7. Jennifer
  May 29, 2011

  “Ova igrica je idealna da se takmičite sa društvom, ko će napraviti što veći rezultat, a postoje i na Internetu tabele sa rezultatima video igre Icy tower. Međutim i sama namera da se priđe tim rezultatima koji su na internetu prikazani zahteva po mome mišljenu previše vremena i truda.”
  Thanks for the post. It was really wonderful and helpful.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.