June 20, 2008 | Posted in:Firefox, Video igre |

Hattrick je u svakom slučaju najpopulajniji online fudbalski menadžer na ovim prostorima. Prednost hattricka kaoigre je što se igra iz browsera, a ako se tome doda mogućnost da se u Firefox instaliraju pluginovi, stiže se do zanimljivih rezultata. Ima ih priličan broj ali ja ću da preporučim samo Fox trick i Psico TSI tool.

Fox trick daje prikaz malo bolje statistike tima, to je inače i bila prva ekstenzija koju sam i dodao za potrebe igranja Hattricka. Kada se naviknete na dodatni info, to će postati nezameljiv dodatak pri rukovođenju fudbalskim timom. Fox trick je praktično nezamenljiv.

PsicoTSI tool je moža ipak trenutno najvažniji plugin za Firefox, jer prikazuje za svakog igrača, izuzev golmana, na kojem se on nivou nalazi, ali precizno, Tako da se može jasno videti kada će koji igrač preći na sledeći nivo. Ali takođe iste podatke pokazuje i za igrače koji su ponuđeni na prodaju, pa se može ostvariti veliki dobitak, kupovinom igrača kojem za nedelju ili dve skače nivo igranja.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.