August 8, 2010 | Posted in:tutorial |

Kako napraviti mapu za counter strike 1.6 jeste tema tutoriala na kojem sam radio neko vreme. Counter strike 1.6  je veoma popularna igra, kojoj slava nikako ne tamni. Na hiljade igrača u svakom trenutku je nakačeno na neki server i uživa. Na netu postoji nebrojeno mnogo mapa, ali je teško naći onu pravu koja će baš nama da odgovora 100%.

Izrada mape za CS 1.6 me je iz tog razloga i zainteresovala, i počeo sam polako da radim na tome. Dok sam radio, povremeno bi pred mene izašao neki problem. Pri pretraživanju Interneta, video sam da postoji malo uputstava na našem jeziku, pa sam odlučio da napravim jedan kratak tutorijal. Postepeno nameravam da ga unapređujem, već prema tome kako se bude razvijala situacija sa mojim radom na mapama za CS 1.6.

Ukoliko imate neki predlog u vezi ovog uputstva možete da mi se javite preko stranice Kontakt.

4 Comments

 1. Vlada
  March 7, 2012

  Pitanje: Kada otvorim Hammer i idem na New meni se otvori samo jedan prozor a ne 4 kao sto je prikazano.Kako da otvorim sva 4 prozora(camera,top,front,side)?

 2. Dejan
  August 1, 2012

  Odlican tutorijal , uspeo sam iz prvog pokusaja da pokrenem test mapu …
  Do danas sam pretrazivao po netu kako konfigurisati Valve hammer ali nijedan nije radio…

  Sve pohvale za vas….

 3. novii
  August 2, 2012

  Odlično, izrada video igara je nešto što beleži konstatan rast, samo treba raditi.

 4. nikola
  March 28, 2013

  ja kad otvorim valve hamer editor napravim pod i zidove ali ne umem da je sacuvam ka je probam prebaciti u bsp format i ubacim u cs na radi sta da radim

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.