February 13, 2011 | Posted in:Šta trenutno radim |

Danas sam nastavio sa rešavanjem problema koji su se nagomilali prilikom poslednjeg upada i hakovanja sajtova koje održavam. Napredak je veoma mali, čak su se pojavili i novi problemi. Jedan od njih jeste taj što ne mogu naterati WAMP da radi.

To je ona varijanta, kad baš ništa ne ide, a ako se odlučite i za nešto novo da započnete, onda i to krene naopako. Mislim, da li je neko rekao u sobi, Marfijev zakon.

Osim WAMP-a ima dosta toga što bi se moglo napisati da nije uspelo. Čak sam o jednom problemu i pokrenuo temu na Joomla forumu za Srbiju. Naslov je Problem – DB function failed with error number 1054 i tu je brzo pokrenuta neka diskusija, doduše sa oskudnim rezultatima. Izrada sajtova i inače sav posao na Internetu je teška muka, jedina sreća pa je to meni zanimljivo. Verovatno jer mi to nije osnovni posao.

Takođe sam se aktivirao opet na Internet zarada forumu, ima tamo svašta zanimljivo. A uvek dobro dođe neka dodatna informacija. Forum je sasvim solidan za početnike, ima dosta tema u vezi pokretanja posla na Internetu, ali i dosta upozorenja na moguće prevare.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.