July 2, 2008 | Posted in:Na Internetu ima |

Ovo je veoma tržena usluga na Internetu, pa se često može naići na nju. Doduše ne baš mnogo često, ali se pojavljuje tu i tamo. U pitanju je slanje anonimnih e-mailova, ali tako spakovanih da prosečni korisnik ne može da provali šta je u pitanju i od koga stiže, čak ni ako se dobro potrudi. Takav e-mail bi namučio i iskusnije korisnike kompjutera.Naravno pretpostavka je da svi mi imamo neke svoje ciljeve, zašto bi smo nekom poslali takav e-mail. Ali osnovna pretpostavka je da bi se sa njime malo našalili. Samo što ta šala treba da ima mere i da se ne preteruje.

Anoniman e-mail sam testirao na nekim svojim adresama, pa pošto sam se uverio u njegove mogućnosti rešio sam da ga pretstavim i na blogu. Ima takvih servisa još na Internetu, ali i ovaj što ga sada ja predastavljam će da odradi posao sasvim solidno. bio je jedan jako dobar za slanje SMS porukica, sa kojim smo svašta napravili, ali neću ga sada navoditi pošto je postao komercijalan.

Kako poslati anoniman e-mail

4 Comments

 1. mkuru
  July 16, 2008

  hey this software is great!

 2. online
  February 11, 2010

  Hvala za zanimljiv blog

 3. Architects in Cape Town
  July 22, 2011

  This is a wonderful software! I’m definitely going to download it. Thanks so much.

 4. Awnings South Africa
  August 2, 2011

  Pisite jasno alquer (pode ser até fot neke svoje ciljeve, dobar za slanje SMS.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.