January 9, 2008 | Posted in:Na Internetu ima |

Ovo dođe kao neka igra, ono svi stavimo isti naslov, pa da vidimo ko će biti bolje pozicioniran. Ja sam tu pojavu primetio na blogu rajčice jeftino, koji se uskoro seli na novi domen. a tu su još pre toga učestvovali m.servis i seo.hr. U svakom slučaju će biti zanimljivo, da se vidi šta će se odigrati na Googlu. U svakom slučaju postoji veći broj saveta šta treba uraditi i šta netreba raditi.

Ali ću se malo pozabaviti onim što je nazvano mitovima, i što se može čuti na dosta mesta. Naravno mit od kojega mi se diže kosa na glavi je taj da je novi sajt potrebno prijaviti na što veći broj pretraživača, za šta čak postoje i specijalizovani programi koji automatizuju ceo postupak. Jedino sa čime se ja slažem jeste prijavljivanje sajtova u web direktorijume jer je to jako korisno, pogotovo za tematske sajtove. Takođe da napomenem da jedino podržavam dodavanje novih web sajtova na Google. To je jedini slučaj da se može isplatiti prijavljivanje web sajtova u celom poslu. Ali ni to nije garant da ćete biti prvi na Googlu.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.