April 5, 2010 | Posted in:Na Internetu ima |

U vreme današnje krize, mnogi vide Internet kao izvor mogućeg posla. Takođe postoji veliki broj sajtova koji nude informacije o mogućim poslovima, navodeći najrazličitije kombinacije. Međutim čim postoji tako velika potražnja, pojavljuje se veliki broj prevaranata, koji pokušavaju da iskoriste neiskusne korisnike, da bi zaradili na njima.

U celoj šumi informacija, veoma je teško se snaći. I tu na scenu stupa jedan od retkih foruma na kojem članovi mogu da razmene konkretna iskustva. U pitanju je forum na adresi www.internetzarada.org. Iako ne postoji jako dugo, na njemu se mogu naći informacije o svim načinima zarade, pa je na vama da se odlučite šta ćete da isprobate. Registracija je na forumu besplatna, a ako se registrujete možete da se uključite u diskusije na forumu.

Problem kod velikog broja načina zarada, jeste kako ostvarenu zaradu naplatiti. Postoji prava poplavaraznih sajtova za zaradu na Internetu, tu je čitanje e-mailova, klikanje na reklame, piramidalne mreže, prodaja oglasnog prostora na sajtovima ili blogovima i još mnogobrojne maštovite ponude.

Na svim sajtovima koji nude zaradu mogu da se pročitaju čisti hvalospevi za njihove programe, pa je praćenje foruma, radi upoznavanja iskustva drugih korisnika neophodno. Svaki način zarade na Internetu zahteva da se provede izvesno vreme, pre nego se dostigne nivo na računu, dovoljan za isplatu. I ako se tada ispostavi da je u pitanju samo jedna prevara, postaje jasno da je dosta vremena jednostavno rečeno bačeno na glupost.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.