April 3, 2010 | Posted in:Besplatni programi |

Kada sam nedavno stavio TV karticu u svoj kompjuter instalirao sam i program DScaler za gledanje. Program je inače besplatan za pruzimanje i korišćenje, a posao radi veoma dobro. Prilikom skeniranja našao je sve kanale, koje sam jednostavno imenovao i složio po redosledu koji meni odgovara.

DScaler ima mnoštvo opcija, od kojih sam ja do sada samo testirao mogućnost snimanja TV programa na hard disk. Realno je to jedina mogućnost koja će mi trebati, uz osnovnu opciju gledanja TV programa i teleteksta. Problem može da predstavlja to što ovaj program u većini slučajeva ne radi kompletno sa svim funkcijama nadaljinskom upravljaču, pa se uglavnom radi uz pomoć tastature. U nekim slučajevima se pojave i problemi sa podešavanjem zvuka, ali se i to rešava odabirom jedne od ove dve opcije Auxiliary i Line-In.

U pojedinim slučajevima ovaj program ima problema sa harwerom, ali se to uglavnom može rešiti. Tako da bi program DScaler prporučio svima koji koriste TV kartice, a nisu zadovoljni programima koje su dobili uz njih.


Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.