July 28, 2008 | Posted in:Firefox |

Kada radim na kompjuteru imam uvek nekoliko programa koji su pokrenuti, i prilikom rada prelazim iz jednoga u drugi. Kompjuter mi nije baš da leti, ali procesor stigne dosta toga da odradi prilično brzo. Danas sam radio isto tako, ali sam trebao otići do grada. Pogasio sam sve programe i otišao za svojim poslom. Kada sam stigao kući na desktopu me je zatekao mali prozor na kojeme je pisalo da se skripta nemože izvršiti. I taj prozorčić je bio izašao kao upozorenje. Evo i jedne sličice da vidite o čemu se radi.

problematicna skripta

I tko odlučim se ja da malo vidim koji je program prikazao to upozorenje, ap počnem da surfujem Internetom. Našao sam da je problem prouzrokovao Firefox, ali se nezna tačan uzrok. Pretpostavka je da do toga dolazi kada se u nekoliko tabova istovremeno pokrene otvaranje stranica koje imaju veliki broj Java skripti u sebi. Ali je takođe preporuka da se pregleda i lista problematičnih ekstenzija jer i one mogu da izazovu takvo upozorenje.

Na kraju evo i tekst poruke da biste videli o čemu se radi

A script on this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, or continue to see if the script will complete

Pregledao sam u Task manageru aktivne procese i video sam da Firefox i dalje radi. Neznam tačno šta je uzrok ovog upozorenja, ali sam ovde naveo da se ne iznenadite ako vam se tako nešto pojavi.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.