December 13, 2010 | Posted in:Besplatni programi |

AnyToIso je program koji služi za rad sa ISO fajlovima. ISO fajlovi su veoma popularni, i često se javlja potreba da se sa njima manipuliše, bilo da ih treba otpakovati ili možda neke posebne fajlove objediniti pod jedan ISO fajl.

Nedavno sam tražio program koji bi mi omogućio da fajl sa .bin ekstenzijom prebacim u .iso ekstenziju, a koji je u isto vreme besplatan. Poželjno je bilo da program bude namenski napravljen samo za to, a ne da bude deo nekog multifuncionalnog paketa. I naišao sam na program AnyToIso, koji pored funkcije koje sam ja tražio je imao veliki broj dodatnih mogućnosti.

Od mogućnosti tu su da konvretuje sledeće fajlove u . iso : NRG, MDF, UIF, DMG, ISZ, BIN, DAA, PDI, CDI, IMG. Zatim tu je mogućnost da otpakuje ISO, DMG, DEB, RPM. kao zanimljiva mogućnost navedena je opcija da stvara ISO fajlove od fajlova koji se nalaze u jednom folderu.

Pored inastlacije za Windows, na sajtu se može skinuti i instalacija za Mac OS X.

Besplatna je Lite verzija programa, dok se nudi mogućnost da se kupi Professional License, ali to je već namenjeno za neke ozbiljnije poslove.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.