May 5, 2009 | Posted in:Besplatni programi |

AoA Audio Extractor je jednostavan program za korišćenje i obavlja samo jednu funkciju. A to je da odvoji audio iz nekog video materijala i da ga sačuva. Tako da ako imate neki spot da vam se sviđa muzika, ovo je jedan veoma jednostavan i brz način.

Jednostavno klikom na dugme Add files, dodate video fajl iz kojega želite da izdvojite muziku. Podržani su sledeći video formati AVI, MPEG, MPG, DAT, FLV (Flash Video), WMV/ASF, MOV, MP4, 3GP. Kada selektujete video snimak, potom u programu AoA Audio Extractor kako želite da sačuvate muziku. Imaju tri opcije i to su mp3, WAV iAC3. Tu su takođe i opcije za podešavanje kvaliteta zvuka koji ćemo snimiti. Kada jednom izvršimo potrebna podešavanja ona ostaju zapamćena u programu. Potom je potrebno samo kliknuti na Start i sačekati da program odradi svoje.

AoA Audio Extractor je besplatan program. Verujem da će vas oduševiti njegova jednostavnost. Trenutno je aktuelna verzija programa 2.0.

Ovaj sam program našao, pošto je jedan posetilac bloga napisao u komentaru teksta Skidanje muzike (mp3) sa You tube da bi mu trebao neki program koji će jednostavno da odvoji muziku iz video spota.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.