May 12, 2009 | Posted in:Wordpress |

WordPress.tv je adresa na kojoj možete da pogledate veliki broj kratkih video snimaka posvećenih radu sa WordPressom. WordPress je popularan CMS sistem koji se uglavnom koristi za pokretanje blogova i jednostavnijih veb sajtova. Sa preko 4 200 pluginova i neverovatno velikim brojem grafičkih tema, WordPress se može u velikoj meri prilagođavati zahtevima korisnika.

Bez ikakve sumlje je da ovaj vid prezentacije, koji na jednom mestu okuplja veliki broj tutoriala, intervjua i svih ostalih dešavanja koja se dešavaju oko WordPressa će svima još više olakšati njegovo korišćenje. Sam WordPress.tv sajt nudi pretragu po nekoliko osnova : mesto dešavanja, godina kada je snimljen, vrsta (intervju, dešavanja iza scene, audio, prezentacija ili slajd šou). Takođe je moguće pretragu obaviti i prema jeziki na kojem želimo da vidimo.

Za početak ću dati link do teme Installing WordPress with FTP , pošto je ipak instalacija WordPressa prvi korak ka njegovome korišćenju. Kada se malo pretraži sajt naći će se zaista korisnih stvari, kako za početnike tako i za one koji već imaju veliko iskustvo u njegovome korišćenju.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.