February 17, 2010 | Posted in:Wordpress |

Jedan od bitnih načina da promovišete svoj blog jeste da se link ka njemu pojavi na socijalnim mrežama koje su popularne. To možete i sami da širite, tako što ćete spamovati ostale korisnike bez mere i obzira. Ili možete dodati dugmiće na blog, pa da vas posetioci eventualno preporuče svojim prijateljima.

Dodavanje dugmića povećava šansu da se link ka vašem blogu da se pojavi na nečijem profilu i to značajno. I u cilju da se to pojavi što više puta, pojavio se veliki broj pluginova koji to čine jednostavnim i za one koji ne poseduju neko veliko tehničko znanje u pisanju koda.

Fixed Social buttons je jedan od mnoštava tih pluginova, a ja ga ovde spominjem jer sam se ja odlučio za njega na ovom blogu. Sama instalacija ovog plugina je standardna, a broj opcija koje nudi je sasvim zadovoljavajući. Nudi nekoliko opcija za podešavanje izgleda i pozicije dugmadi, kao i mogućnost odabira prema kojim sajtovima ćete postaviti dugmad.

Ovako izgleda deo podešavanja za ovaj plugin

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.