February 17, 2010 | Posted in:Wordpress |

Jedan od bitnih načina da promovišete svoj blog jeste da se link ka njemu pojavi na socijalnim mrežama koje su popularne. To možete i sami da širite, tako što ćete spamovati ostale korisnike bez mere i obzira. Ili možete dodati dugmiće na blog, pa da vas posetioci eventualno preporuče svojim prijateljima.

Dodavanje dugmića povećava šansu da se link ka vašem blogu da se pojavi na nečijem profilu i to značajno. I u cilju da se to pojavi što više puta, pojavio se veliki broj pluginova koji to čine jednostavnim i za one koji ne poseduju neko veliko tehničko znanje u pisanju koda.

Fixed Social buttons je jedan od mnoštava tih pluginova, a ja ga ovde spominjem jer sam se ja odlučio za njega na ovom blogu. Sama instalacija ovog plugina je standardna, a broj opcija koje nudi je sasvim zadovoljavajući. Nudi nekoliko opcija za podešavanje izgleda i pozicije dugmadi, kao i mogućnost odabira prema kojim sajtovima ćete postaviti dugmad.

Ovako izgleda deo podešavanja za ovaj plugin

Podelite tekst sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.