February 9, 2009 | Posted in:Besplatni programi, Video igre |

Caunter Strike spada među najpopularnije video igre na Internetu, pa zbog toga ne treba da čudi što postoji veliki broj dodataka za ovu igricu. Sa tim dodacima se igra može modifikovati i prilagođavati svojim potrebama. Jedna od prvih stvari koju će svako poželeti da odradi jeste izrada spreja za ispisivanje grafita po tablama na kojima se igra u toku igre.

Izrada spreja za Caunter strike CS

Ja konkretno za to koristim program koji se zove HlTagConverter, mada sam ih isprobao nekoliko, ovaj mi je naj jednostavniji da napravim sprej. Proces izrade fajla jeste krajnje jednostavan, prvo učitamo sliku koju želimo koristiti, potom selektujemo da želimo da se ta slika konvertuje u WAD format i na kraju to sve sačuvamo. Kada ga snimimo treba da ima naziv tempdecal.wad. I potom ga samo iskopiramo u folder gde nam se nalazi instaliran Caunter Strike 1.6.

Program HlTagConverter je besplatan i mogu da ga slobodno preporučim kao najlakše i najbrže rešenje za izradu spreja za CS 1.6

Na sledećem linku ima video uputstvo kako to da se sve odradi.

16 Comments

 1. Sike
  February 12, 2009

  Gde se fajl kopira, u VALVE?

  I kako se pokreće sprej u igri?

 2. novii
  February 12, 2009

  Sprej se u igrici aktivira tako što se priđe do neke površine (najčešće do zida) i pritisne se slovo T. A fajl se kopira u folder cstrike koji se nalazi unutar foldera Valve. Ukoliko postoje još neki folderi koji se zovu slično, fajl se treba iskopirati i u njih.

 3. luka
  February 6, 2010

  kako da napravim sprej

 4. novii
  February 7, 2010

  Napraviš ga sa gore spomenutim programom i sačuvaš kao tempdecal.wad. Potom to iskopiraš u folder gde je instalirana igrica i treba da radi.
  Na nekim serverima je automatski zabranjena upotreba spejeva.

 5. Boris
  February 17, 2010

  Meni ne radi! Bilo sta da uradim, nece da radi!!!

 6. novii
  February 18, 2010

  Kod mene to radi bez ikakvih problema, sad sam testirao

 7. cogi
  February 21, 2010

  hvala momci

 8. Nikola
  March 18, 2010

  ocu zvezdaski sprej za cs 1.6

 9. Radovan
  March 18, 2010

  Ja sve to uradim dobro,ali ne mogu da aktiviram sprej…kada udjem u opcije u cs-u u onom padajucem meniju mi stoje oni standardni sprejevi,a ovog mog nema.Video sam na nekom klipu da lik ima u opcijama
  ” import logo” medjutim na mom cs-u to nema…sta da radim?

 10. novii
  March 18, 2010

  Ako si fajl tempdecal.wad iskopirao u dobar folder, onda nema potrebe da biras svoj logo, vec je on izabran u osnovi. Probaj sam u lokalu pokrenuti server i probaj oštampati sprej na zidu. Ovako moraš jer je na nekim serverima skriptom zabranjeno korišćenje vlastitih sprejeva za CS 1.6

 11. rade
  April 15, 2010

  Ja sve uradim tako i kada udjem u cs meni spray nece.sve iskopiram.

 12. koki11
  June 6, 2010

  I ja sve iskopiram kako treba i meni nece udjem tamo nemami ga sprej igram na PGA i tamo ljudi koriste sprejeve nzm kako to mogu i kod mog druga sam to uradio isto njemu OCE JA NEZNAM STA JE OVO!!!i gledao klip njemu u opcijama se pojavi i slika a kod mog druga ne samo onaj pistolj i udje u game pretisne T i njemu sde pojavi ta slika koju je kopirao u folder cs-a KAZITE STA JE PROBLEM!

 13. novii
  June 7, 2010

  Možda je problem u verziji igre koju koristite ili u verziji patcha koji ste instalirali uz igru.

 14. Bosko
  October 2, 2010

  Gde je taj program?!

 15. novii
  October 3, 2010

  HlTagConverter

 16. corvette parts
  July 12, 2012

  I was suggested this website by way of my cousin. I’m no longer positive whether or not this submit is written by way of him as nobody else realize such targeted approximately my problem. You are incredible! Thank you!

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.