February 8, 2010 | Posted in:Šta trenutno radim |

Ovih dana sam polako počeo da radim na sajtu za rasadnik Gaj iz Apatina. Ovaj rad je značajan za mene jer je prvi koji radim na novom hostingu. Uzeo sam hosting od Go daddy i potom sam uzeo i prvi domen kod iste firme. Plaćao sam sa karticom banke Intese za poslovanje preko Interneta. Kartica je kanta, jer se sa njom može samo plaćati, ali se na nju ne može uplaćivati novac iz inostranstva. Ali u ovoj našoj Srbiji je i to jedna od boljih ponuda. Sam posao plaćanja i kupovine sa karticom je veoma jednostavan.

Sam sajt koji radim  treba u osnovi da bude jednostavan, da predstavi rasadnik i cvećaru Gaj, da pruži osnovne informacije o firmi, asortimanu, kontaktu. Biće tu naravno i galerija sa slikama proizvoda kao i indeks biljaka sa osnovnim informacijama o bilju. Kasnije će se verovatno raditi i integrisanje jedne  e-prodavnice u sklopu sajta, gde bi bilo ponuđeno saksijsko cveće za poručivanje preko Interneta.

Indeks bilja će imati deo o biljkama za dekoraciju otvorenih površina i o saksijskom bilju, a radiće se verovatno kao i indeks lekovitog bilja koji sam radio na sajtu Zelena apoteka.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.