July 14, 2009 | Posted in:Šta trenutno radim |

Posle nešto više od mesec dana rada, najzad je poljoprivredni forum – Poljoinfo dobio novi izgled. Poljoinfo je pokrenut uz pomoć SMF-a, i sad smo napravili novi template za njega. Novi izgled je u fazi podešavanja, zapravo usklađivanja sa IE 6. Do sad sam koristio jedan template iz velike galerije koja se nalazi na matičnome sajtu, ali smo Defult temu prepravili tako da više odgovara poljoprivredi.

U principu problem predstavlja to što je SMF napravljen u startu uz veliku količinu tabela, pa je njegovo menjanje izgleda veoma specifično. Ali iako je potrajalo malo duže, na kraju smo dobili izgled koji smo i zamislili u startu, sa svim funcijama koje smo želeli. Inače se preporučuje da se za potrebe izrada templata radi samo modifikacija Default teme, tako da se zadrži totalna funkcionalnost foruma.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.