January 17, 2012 | Posted in:Šta trenutno radim |

    

Ovih dana privodim kraju pripremne radove na okupljanju zajednice  Zanimljivog foruma. Po ko zna koji put. Ali ovaj put sam zaista rešio da odradim posao i da se stvori prijatno mesto za sve ljubitelje boravka u prirodi.

Do sad su u pitanju bile razno razne kombinacije, koje nisu urodile kvalitetnim rezultatima. Sada sam zahvaljujući tome što sam počeo da koristim servis trello.com radi organizovanja rada na obavezama uspeo da za predviđeno vreme odradim zadati posao. Iako je u pitanju web sajt koji ima funkciju da posluži za vežbe i testiranje raznih skripti, to je sada podignutu na pristojan nivo, ali tako je bivalo već par puta. Problem nastaje kada treba nastaviti sa održavanjem i promovisanjem.

Gore sam postavio i par banera na kojima sam radio u par prethodnih dana, za sada samo u širini 160 px. To je samo deo promocije, ali iako se radi skromno promocija je već polako počela da daje rezultate. Registrovalo se nekoliko ljubitelja prirode, koji su počeli da pišu.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.