September 29, 2010 | Posted in:Korisne stvari za webmastere |

Švrljajući po Internetu, tražeći nešto zanimljivo, naleteo sam na nešto sasvim osvežavajuće. U momentu sam pomislio, ovo moram prikazati na blogu. Za kateguriju gde da prikažem sam odabrao da to bude u Korisne stvari za webmastere. To je sajt dizajnersi.com.

Može se nekom od vas učiniti, da postoje i neke primerenije kategorije na ovome blogu, međutim šta je tu je. A da se sad vratim Dizajnersima, ima svašta na tom sajtu. Poenta jeste da webmasteri rade i vredno uče programske jezike, a izgled sajtova prepuštaju grafičarima. To jeste koncept koji daje dobre rezultate. Međutim, obrazovanje mora biti šire, ne može se svesti samo na programski kod, treba pratiti malo šire, šta ima, kako se stvari razvijaju u ostalim srodnim oblastima.

A Dizajnersi, pa recimo gledajućigrafička rešenja na ovom sajtu, jednostavno sam počeo da razmišljam o redizajniranju mojih sajtova, i ugrađivanju novih detalja. Odavno mi se nije desilo da mi jedan sajt pokrene toliku količinu zupčanika u glavi. Na sajtu se može naći i nekoliko PDF časopisa, koji se besplatno mogu skinuti.

Kao i sve što valja na ovim prostorima, zasnovano je na enuzijazmu nekolicine ljudi koji to sve istrajno guraju, i mogu reći samo reći svaka čast za ono što se može videti.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.