November 14, 2007 | Posted in:Instant messenger |

Trebao sam hitno da otvorim nalog na MSN, i to je u principu rutinska stvar. Popuniš formular i uneseš verifikacioni kod, potvrdiš slaganje sa uslovima korišćenja i gotovo. Međutim ovaj put je problem stigao sa sasvim neočekivane strane, naime registracija naloga je zapela kod polja za unošenje poštanskog broja. Jednostavno ga nije prihvatalo, bez obzira sto sam izređao sve gradove koji se nalaze ponuđeni na spisku. Meni lično to nije oduzelo puno vremena, jer sam jednostavno popunio podatke da sam iz Lisabona i uneo njegov postanski broj 1000 i na taj nacin se registrovao bez problema. Lisabon sam odabrao jer je tako i Culy isto uradio jednom prilikom. Ali nekim koji tek počinju da koriste Internet ovo ce predstavljati noćnu moru.

Kada sam već otvorio nalog onda sam odlučio da instaliram i Windows messenger Live jer neki ljudi vole da se dopisuju baš sa njime. Međutim prvo sam skinuo verziju 8.0 i kada sam je instalirao dobio sam obaveštenje da ću ipak morati uraditi još jedan download, da bih imao verziju 8.1. Takođe sam usput i skinuo najnoviju verziju Pidgin-a, koji je trenutno aktuelan u verziji 2.2.2. Nekako mi je on draži jer mi omogućava lakše rukovanje i kontrolu toka chatovanja kada se dopisujem sa više osoba istovremeno. Ovo pogotovo važi kada se te osobe nalaze na različitim IM.

8 Comments

 1. Toni Aničić
  November 14, 2007

  Pocascen sam mjestom u blogrolu, iskreno, tvoj blog vidim prvi puta ali na prvi pogled ima zanimljivih stvari pa cu te definitivno pratit u buduce 🙂

 2. admin
  November 18, 2007

  Da ovo je novi blog koji sam pokrenuo jer ću uz pomoć WordPressa moći da ga više prilagodim za svoje potrebe.

 3. tibor
  February 3, 2008

  sve je ok

 4. Tijana
  April 22, 2008

  kako da otvorim adresu na msn-u?

 5. Tijana
  April 22, 2008

  cao

 6. stolar
  April 23, 2008

  Odeš naadresu hotmail (http://get.live.com/mail/options) ovu adresu prebaci u adres bar i otvori nalog za e-mail. Priklikom logovanja u MSN taj e-mail koristis kao da upišeš u gornje polje gde se traži e-mail adresa, dok u donje polje upisuješ lozinku koju si zadala za taj nalog.

 7. Charles
  June 2, 2011

  @Admin
  recent version of Windows Messenger is a good one. it is fast and has more features

 8. novii
  June 2, 2011

  This is true for later versions, this problem is taken care of. But we always can improve.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.