October 4, 2008 | Posted in:Firefox |

Firefox jeste veoma stabilan, ali se dešava da se i on sruši bez vidljivog razloga. Doduše kada ga pokrenete sledeću put , pojavi se dijalog koji vas pita dali želite da nastavite sesiju, koja je bila aktuelna kada se Firefox ugasio ili želite možda da počnete novu. Međutim, ostaje pitanje šta je bio povod nagloga gašenja Firefoxa i da li bi se to moglo ponoviti.

Na svu sreću Firefox ima jednu veoma dobru opciju, koja omogućava da se dobije izveštaj, posle pada programa. Sasvim je sigurno da velikoj većini, ovako dobijen izveštaj ništa neznači. Međutim ako se to ustali, tako dobijen izveštaj se može pokazati na forumima da bi iskusniji korisnici na osnovu podataka koji se u njemu prikazuju dali konkretan savet.

Do izveštaja o padu Firefoxa se dolazi tako što se u adress baru upiše : about:crashes i potom se pritisne Enter. Treba da prođe par minuta pre nego što izveštaj bude gotov, tako da je neophodno malo strpljenja. Nije loše da probate prebaciti izraz about:crashes u adress bar i probate čisto da bi videli kako ti ide.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.