February 28, 2010 | Posted in:Besplatni programi |

PC Wizard je program koji je idealan, bar na prvi pogled. Njegova osnovna funkcija je pregled računara i prezentovanje bitnijih podataka koji mogu pomoći korisniku.A evo nekih stavki zašto bi se mogao nazvati idealnim, prvo i osnovno radi svoj posao jako dobro, stalno se unapređuje, besplatan je i nudi opciju da bude na Srpskom jeziku.

I više nego dovoljno da se preuzme  i isproba, mada će ga ceniti samo korisnici  koji vola da zavire malo ispod poklopca kompjutera. Prosečan korisnik neće imati neke preterane koristi od programa, dok oni koji se zanimaju malo više će se oduševiti mnoštvom podataka koje program nudi. Te sve podatke potom možete da snimite kao HTML ili PDF fajl, takoda ste u mogućnosti da ih pošaljete e-mailom ili da ih okačite na neki forum da ih drugi mogu pogledati i prokomentarisati.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.