June 11, 2009 | Posted in:Na Internetu ima |

U današnje vreme je komunikacija postala bitnija nego ikada. Činjenica koja to najbolje ilustruje jeste da izvestan broj zemalja ima veći broj pretplatnika na mobilne telefone, nego što ima broj stanovnika. Jednostavno, svi smo u nekoj žurbi i stalno moramo da se čujemo sa nekim.

U toj celoj žurbi često nam se desi da nam nedostaje informacija kako da kontaktiramo nekoga. I tu sad dolazi na scenu moje zapažanje. U pitanju je projekat Bele strane, sistem koji je razvijo Telekom i koji sadrži bazu podataka o fiksnim brojevima telefona. Čitav sistem Belih strana je veoma dobro osmišljen i napravljen je veom funkcionalno.

Razlog da napišem ovaj kratak post jeste taj što mi je danas jedan prijatelj zatražio da mu dam broj telefona jednog našeg poznanika, a ja sam ga uputio da se raspita na sajtu Bele strane. Pošto on nije čuo za ovaj servis, pomislio sam da ima još ljudi koji neznaju za njega i tako je nastao ovaj post. Sasvim sa siguran da će biti od koristi.

Takođe veoma zanimljivo jeste da se bele strane nalaze na ovom linku, pa se mogu ubaciti u već postojeće sajtove.

2 Comments

 1. afro kikice
  June 26, 2009

  Super su ti sajtovi, video sam preko krstarice !
  Veoma lepo odradjen kod…samo fali malo vise detalja.

  Ljubafmagain

 2. novii
  June 26, 2009

  Pa te detalje treba date vi, koji ocenjujete sajtove. Ja sma se lično potrudi da ih napravim, mada su to samo neki koje sam pravio. ima toga još, ali sam na Krstarici samo odvojio par njih za prezentaciju.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.