August 16, 2009 | Posted in:Na Internetu ima |

U poslednje vreme sam malo zapostavio blog, pošto sam pronašao jednu novu zanimaciju na Internetu. U pitanju je sajt Limundo.com, koji je trenutno vodeći sajt za aukcije na ovim prostorima. Na limundo.com sa se registrovao prilično davno, ali tek u zadnjih mesec dana sam se počeo malo aktivnije njime baviti. Izgled sajta je malo zastareo, ali je zato funkcionalnost na izuzetnom nivou.

Limundo.com je idealan ukoliko se odlučite da prodate neki deo tehnike koji vam ne treba. Uvek naravno možete otići i do nekog servisa za računare i to prodati odmah, ali će cena biti značajno manja. Ovako lepo možete da ponudite predmet za prodaju odmah, bez preteranog cimanja. Pa tek kada ga prodate, samo ga treba poslati kao paket. Ali to nije sve, na limundo.com se ne prodaje samo tehnika ima tu svega i svačega, bukvalno od igle do lokomotive.

Sad se postavlja pitanje koliko je to sigurno i dali postoji sistem da vas neko prevari, i na to pitanje je odgovor da. Međutim zahvaljujući sistemu provere registrovanih korisnika, sistemu ocenjivanja to je svedeno na minimum. I ukoliko se desi neka neprijatnost, Limundo tim će rado da vam pomogne da se to reši.

Limundo.com, ima veoma veliki broj korisnika. U sklopu sajta se nalazi forum, tako da se može i fino dopisivati sa ostalim korisnicima. Prilikom pregledanja foruma naišao sam na članove koji imaju i preko 4000 pozitivnih ocena. To znači da je taj član preko 4 000 puta uspešno trgovao preko sajta.

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.