March 23, 2010 | Posted in:Firefox |

Firefox je jedan sasvim solidan program koji nudi dosta prostora za njegovu nadogradnju i totalno prilagođavanje korisniku. To se radi uz pomoć malih dodataka koji se zajednički nazivaju addons. Na ovom blogu su već predstavljeni dodaci za igru Hattrick, a sad ću predstaviti nekoliko addonsa koji su od velike pomoći kada je u pitanju pravljenje web sajta.

Izrada web sajta u skorije vreme je postala prilično jednostavna sa gomilom besplatnih CMS-ova i besplatnim templatima. Međutim kada se žele postići bolji rezultati, onda je potrebno obratiti pažnju na veliki broj detalja. Da se ne bi previše lutalo Internetom, sve bitnije alatke su skupljene na jedno mesto. E sad je već pitanje šta je za koga pametna alatka, postoji više addonsa za Firefox, a namenjenih web masterima.

Ja ću dole navesti tri koja ja koristim, ali moram napomenuti samo delimično jer su sva tri dodatka pretrapani sa opcijama i mogućnostima.


Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.