Kako napraviti mapu za CS 1.6 (counter strike)

Kako napraviti mapu za counter strike 1.6 jeste tema tutoriala na kojem sam radio neko vreme. Counter strike 1.6  je veoma popularna igra, kojoj slava nikako ne tamni. Na hiljade igrača u svakom trenutku je nakačeno na neki server i uživa. Na netu postoji nebrojeno mnogo mapa, ali je teško naći onu pravu koja će baš nama da odgovora 100%.

Izrada mape za CS 1.6 me je iz tog razloga i zainteresovala, i počeo sam polako da radim na tome. Dok sam radio, povremeno bi pred mene izašao neki problem. Pri pretraživanju Interneta, video sam da postoji malo uputstava na našem jeziku, pa sam odlučio da napravim jedan kratak tutorijal. Postepeno nameravam da ga unapređujem, već prema tome kako se bude razvijala situacija sa mojim radom na mapama za CS 1.6.

Ukoliko imate neki predlog u vezi ovog uputstva možete da mi se javite preko stranice Kontakt.

This entry was posted in tutorial and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

4 Comments

 1. Vlada
  Posted March 7, 2012 at 10:19 | Permalink

  Pitanje: Kada otvorim Hammer i idem na New meni se otvori samo jedan prozor a ne 4 kao sto je prikazano.Kako da otvorim sva 4 prozora(camera,top,front,side)?

 2. Dejan
  Posted August 1, 2012 at 11:10 | Permalink

  Odlican tutorijal , uspeo sam iz prvog pokusaja da pokrenem test mapu …
  Do danas sam pretrazivao po netu kako konfigurisati Valve hammer ali nijedan nije radio…

  Sve pohvale za vas….

 3. Posted August 2, 2012 at 10:05 | Permalink

  Odlično, izrada video igara je nešto što beleži konstatan rast, samo treba raditi.

 4. nikola
  Posted March 28, 2013 at 07:08 | Permalink

  ja kad otvorim valve hamer editor napravim pod i zidove ali ne umem da je sacuvam ka je probam prebaciti u bsp format i ubacim u cs na radi sta da radim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow us on Facebook RSS Feed Follow us on Twitter